Referenssi

Pitkähihainen huomiopaita painatuksella

Huomiovaatteiden rooli on korvaamaton ja pakollinen monilla aloilla, missä työntekijöiden turvallisuus ja näkyvyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Pitkähihainen huomiopaita painatuksella tarjoaa turvallisuuden lisäksi samalla mahdollisuuden brändin näkyvyyden vahvistamiseen. Logopainatukset luo ammattimaisen vaikutelman niin työpaikalla kuin asiakkaiden keskuudessa. Yrityksen logolla painetut huomiopaidat toimivat liikkuvana mainoksena ja tekevät samalla yrityksen nimeä tunnetuksi.

Gildan Ultra Cotton

Keski-Suomen Koneasennus tilasi pitkähihaiset huomiopaidat painatuksella. Paitana oli Gildanin huomiovärinen pitkähihainen Ultra Cotton paita. Huomiovärisen paidan materiaali on 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä ja sen paino on 203 g/m², mikä tekee paidasta kestävän ja pitkäikäisen. Paidassa on klassinen suora leikkaus, joka sopii useimmille vartalotyypeille. Saumattomasti kudottu kaula-aukko, kaksinkertainen neulonta hihansuissa ja helmassa sekä vahvistettu kaulan ja hartioiden sauma lisäävät edelleen kestävyyttä ja mukavuutta.

Pitkähihainen huomiopaita painatuksella tarjous

Käytä Työvaatetukun bundle tarjoukset hyväksi ja tilaa laadukkaat ja kestävät huomiopaidat painatuksella edulliseen hintaan. Vaihtoehtoisesti voit poimia ostoskoriisi haluamasi huomiopaidat ja ottaa niille kaveriksi pienet tai isot logomerkkaukset. Ota isolle selkäpainatukselle iso ja pienelle rintapainatukselle pieni logomerkkaus. Mikäli sinulla ei ole logoa tai muutakaan aineistoa painatusta varten, valitse Logomerkkaus helppo. 

 

Jos sinulla on kysyttävää paidoista, painatuksista tai haluat tarjouksen, niin laita savumerkkejä tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

  • Gildan Ultra Cotton T-Paita
    Huomiopaita Painatuksella – 10kpl
    119,90 
  • Pitkähihainen Huomiopaita Painatuksella - 5kpl
    Pitkähihainen Huomiopaita Painatuksella – 5kpl
    99,90 
  • T-Paita omalla painatuksella
    T-Paita Omalla Painatuksella – 20kpl
    129,90 
  • Logomerkkaus Pieni
    Logomerkkaus Pieni
    5,90 
  • Logomerkkaus Iso
    Logomerkkaus Iso
    8,90 
  • Logomerkkaus Helppo
    Logomerkkaus Helppo
    7,90