Uutuudet

JALAS Uutuudet

Työjalkinevalmistaja JALAS on julkaissut viimeaikoina muutaman uutuuden. Uutuuksien joukosta löytyy niin kevyttä O1 slip-on työkenkää, varvassuojalla varustettuja S2 suojaluokan saappaita korkeisiin hygieniavaatimuksiin ja S3S suojaluokan varsikenkää kylmiin olosuhteisiin.

Seuraavat jalkineet ovat saatavilla jo nyt

Turvakenkä JALAS® ZENIT 2718

Nilkkatuella ja JALAS® C² Climate Control -ilmanvaihtojärjestelmällä varustettu ensiluokkainen Jalas ZENIT 2718 turvakenkä, joka on suunniteltu erityisesti pitämään jalat kuivina ja lämpiminä viileissä lämpötiloissa. Järjestelmä koostuu uudesta vuorista ja ilttirakenteesta, jossa on kosteutta poistavat ilmakanavat, sekä hengittävästä pohjallisesta. Jalkineessa on kätevä BOA®-kiinnitysjärjestelmä, erittäin pitävä RPU-ulkopohja, alumiininen varvassuoja ja teräksinen naulaanastumissuoja.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20345:2022 S3, SR, CI, FO, SC, LG

 

Turvakenkä JALAS® CLEAN 1410

Valkoiset nilkkurimalliset Jalas CLEAN 1410 jalkineet tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Päällinen mikrokuitua. Ergonominen BOA®-kiinnitysjärjestelmä takaa hyvän istuvuuden. Ylimääräinen helposti puhdistettava läppä. Vettä hylkivä saapas. Ulkopohjan, välipohjan ja monikerroksisen Poron®XRD®-pohjallisen yhdistelmä suojaa iskuilta. Komposiittivarvassuoja. Jalkine, joka mahdollistaa kokopäiväisen käyttömukavuuden ja auttaa estämään jalka- ja selkävammat.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20345:2022 S2, HRO, CI, HI, FO, SC

 

Seuraavat jalkineet ovat tulossa piakkoin

Työkenkä JALAS® SPOC 5312

Poikkeuksellisen mukava Jalas SPOC 5312 jalkine, jossa on slip-on-sukkarakenne. Päällinen on neulottu erittäin kevyestä materiaalista, siinä on saumaton muotoilu ja se on hyvin hengittävä, mikä takaa paremman käyttömukavuuden erityisesti lämpimissä olosuhteissa. Jalkine tarjoaa jalalle tukea säilyttäen samalla pehmeän ja mukavan tuntuman. Lisäetuna jalkineet on valmistettu pääasiassa kierrätetyistä ja biopohjaisista materiaaleista, mikä edistää luonnonvarojen säästämistä.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20347:2022 O1, SR, FO

Työsaapas JALAS® CLEAN 1440

Vettä hylkivä ja metalliton valkoinen Jalas CLEAN 1440 saapas tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Korkea varsi suojaa roiskeilta ja parantaa hygieniaa. Erittäin mukavan tuntuinen, pehmustettu varsiosa. Mikrokuitua. Kuumuutta ja öljyä kestävä ulkopohja ja varvassuoja kevyttä komposiittia.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20345:2022 S2, HRO, CI, HI, FO

Työsaapas JALAS® CLEAN 1430

Vettä hylkivä ja metalliton musta Jalas CLEAN 1430 saapas tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Korkea varsi suojaa roiskeilta ja parantaa hygieniaa. Erittäin mukavan tuntuinen, pehmustettu varsiosa. PU-pinnoitettua nahkaa. Kuumuutta ja öljyä kestävä ulkopohja ja varvassuoja kevyttä komposiittia. Ostamalla tämän tuotteen tuet LWG-sertifioituja nahkatehtaita.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20345:2022 S2, HRO, CI, HI, FO

Talviturvakenkä JALAS® GRAN PREMIO 2808 ICE TRACK 2


Saapas erittäin vaativiin töihin ankarassa kylmyydessä. Lämmin turkisvuori, joka myös kuljettaa kosteutta, sekä lisälämpöä antava Thinsulate-vuori. Alumiinifoliolla varustettu lämpöpohjallinen eristää tehokkaasti kylmältä ja lämmöltä heijastuksen avulla. Jalkineissa on sekä nauhat että vetoketju, mikä mahdollistaa nopean ja kätevän sulkemisen.

Vaatimustenmukaisuus
EN ISO 20345:2022 S3S, HRO, CI, FO